Deens ovaal Ovide

Twee kokers op een ovale grondplaat in combinatie met Deens ovaal tafelblad maken van deze tafel een echte eyecatcher. Stel het meubel zelf samen en laat hem perfect matchen met de rest van het interieur.

Hypermoderne werkplaats
In de nieuwe werkplaats werken onze vaklui dag in, dag uit met de nieuwste machines om de mooiste tafels te maken. Dit doen ze op een zo efficiënt mogelijke manier zonder overbodige energie en materialen te verspillen.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Dit uit zich bijvoorbeeld in ongeveer 1800 zonnepanelen die worden gebruikt voor het opwekken van de broodnodige energie. Daarnaast wordt er gewerkt met een Make to order-systeem. Dit houdt in dat er geen voorraad is en dat er dagelijks maatwerk wordt gerealiseerd.
Onze materialen
Voor het realiseren van de tafels worden verschillende soorten eikenhout gemaakt. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een strak eikenhouten blad, maar ook voor een variant waarbij de noesten en scheuren blijven zitten. Daarnaast maken we ook zelf de stalen onderstellen voor alle tafels. Dit heeft als resultaat dat we iedere tafel van top tot teen helemaal zelf maken. Echte lokale productie dus!