Kiezel Cabanne

Met een organische vorm waag je de sprong in het diepe en kies je voor echt iets origineels. De kiezelvorm leent zich perfect voor een grote, opvallende tafel. Kies uit verschillende kleuren en soorten eiken.

Hypermoderne werkplaats
In de nieuwe werkplaats werken onze vaklui dag in, dag uit met de nieuwste machines om de mooiste tafels te maken. Dit doen ze op een zo efficiënt mogelijke manier zonder overbodige energie en materialen te verspillen.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Dit uit zich bijvoorbeeld in ongeveer 1800 zonnepanelen die worden gebruikt voor het opwekken van de broodnodige energie. Daarnaast wordt er gewerkt met een Make to order-systeem. Dit houdt in dat er geen voorraad is en dat er dagelijks maatwerk wordt gerealiseerd.
Onze materialen
Voor het realiseren van de tafels worden verschillende soorten eikenhout gemaakt. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een strak eikenhouten blad, maar ook voor een variant waarbij de noesten en scheuren blijven zitten. Daarnaast maken we ook zelf de stalen onderstellen voor alle tafels. Dit heeft als resultaat dat we iedere tafel van top tot teen helemaal zelf maken. Echte lokale productie dus!